Zijnsgerichte therapie

anahatha-massage-15Bij zijnsgerichte therapie werk ik samen met jou aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Ik werk vanuit een holistische visie dat gericht is op heelwording, lichaam en geest. Daarbij is het belangrijk dat deze drie in balans zijn. Bij deze persoonlijke sessies onderzoeken we samen waar het stroomt in je leven en waar het is geblokkeerd. Ook kijken we samen naar wat je ervan weerhoudt om gelukkig te zijn en in harmonie met jezelf en je omgeving te leven.

Waarom zijnsgerichte therapie?

Waarschijnlijk heb je zelf wel eens ervaren hoe het voelt om niet in balans te zijn. Er treden klachten op die vaak terugkeren op dezelfde plek, zoals rug- of hoofdpijn. Veel van deze fysieke klachten zijn terug te voeren op geestelijke blokkades of remmingen. Door middel van zijnsgerichte therapie begeleid ik je om weer in balans te komen en de blokkades op te heffen.

Persoonlijke begeleiding bij praktijk Anahatha

Je wilt jezelf ontwikkelen, maar je loopt vaak steeds weer tegen dezelfde belemmeringen aan. Je dreigt bijvoorbeeld vast te lopen op je werk of in je privéleven. Het kan prettig zijn om hierbij begeleid te worden.

In mijn praktijk bied ik persoonlijke begeleiding aan in de vorm van zijnsgerichte therapie. De mens in zijn geheel staat hierbij centraal, waarbij wij samen vooral zullen werken aan het bewust worden van belemmerende overtuigingen en aangeleerd gedrag. Hierdoor zullen jouw relaties met anderen (en met jezelf) op een positieve manier veranderen.

Het doel van persoonlijke begeleiding

Het doel van deze persoonlijke begeleiding is jouw autonomie weer terugkrijgen zodat je zelf weer verantwoordelijkheid kunt dragen voor je eigen leven. Je voel je sterker en krachtiger. Je kunt  
goede keuzes maken en je leert jezelf te omarmen en lief te hebben in alle aspecten van het mens zijn. Wat je daarbij zal helpen is het weten en vooral ervaren dat je zoveel meer bent dan alleen je persoonlijkheid en/of je levensomstandigheden.

Diep in je is een bron waar alle liefde, kracht, vrede en mededogen aanwezig is. Die bron is jouw ware zelf, wie je werkelijk bent. Het is onbegrensd en onvoorwaardelijk liefdevol. Het is er altijd, ook als je het niet zo voelt. Je kunt het ook niet kwijtraken. Je hoeft jezelf er alleen maar aan te herinneren. In jouw ware zelf ligt heling en kracht en ook jij kan dansen met het leven.

Methoden van praktijk Anahatha

Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende technieken, methoden en visies. Samen bepalen we wat het beste bij je past. Ik maak gebruik van:

Intake gesprek

Ik begin zijnsgerichte therapie altijd met een intake. Tijdens een intakegesprek maken we kennis met elkaar. Ook probeer ik een duidelijk beeld te krijgen van de problemen. We bespreken de behandelmethode en de reeks van behandelingen.

Nieuwsgierig geworden naar zijnsgerichte therapie? Neem contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek.

“Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf.”

Silvia Arentsen

>