Copyright 2020 - 2025 Praktijk Anahatha

Behandelingen voor vrouwen 

Kies voor een kennismakingsbehandeling, een pakket van 4 behandelingen of een helingstraject

Kennismakingsbehandeling


Voor vrouwen die te kampen hebben met overgangsklachten is dit een fijne, zachte massage. De massage geef ik op de ontblote rug. Ook neem ik de reflexzones van je oren en voeten mee in twee fases gedurende de behandeling. Je ontspant je lichaam & geest helemaal en alle stress valt van je af.

Pakket van 4 behandelingen


Eén pakket met 4 helende behandelingen voor vrouwen voor, tijdens of na de overgang. Bij elke behandeling ga je een hernieuwde verbinding met je lichaam aan. Je leert weer te luisteren naar haar wijsheid. Je gaat voelen wat deze behandelingen in beweging zetten en voor jou betekenen.

Doordat je verschillende behandelingen ervaart, voel en ontmoet je je lichaam elke keer op een andere manier.

Voetreflexologie

Tui Na Massage

Haptische Massage

Chi Nei Tsang

De prijs voor deze vier behandelingen is €300,-.  Samen bepalen we of er één of twee weken tussen elke behandeling in zit. Als je meer tijd tussen de behandeling wilt dan valt het onder een losse sessie en betaald je € 80,00. Als je een aanvullend pakket hebt bij je zorgverzekeraar, is het mogelijk dat (een deel van) de behandelingen vergoed worden.

Helingstraject voor vrouwen in de overgang


Je bent net voor de overgang, je zit er middenin, of je hebt het gevoel dat de overgang net voorbij is. Maar je voelt je alleen. Niet altijd begrepen door je omgeving. Je zit niet echt lekker in je vel, je hebt misschien wel lichamelijke klachten. Op het gebied van seksualiteit ben je ook niet meer de oude. Je voelt dat je uit balans bent en dat je soms tijd voor jezelf nodig hebt om de veranderingen een plekje te geven.
Wil jij de sprankeling en vreugde weer toelaten in je leven?

Hoe ervaren deze vrouwen mijn behandelingen? Luister naar hun verhaal... 

play
play

‘Dankzij onze voeten….kunnen we stevig op de grond staan’

>