Helingstraject voor vrouwen

Transformatie voor vrouwen net vóór, middenin of na de overgang.


Voel jij nog sprankeling en vreugde?


Je bent net voor de overgang, je zit er middenin, of je hebt het gevoel dat de overgang net voorbij is. Maar je voelt je alleen. Niet altijd begrepen door je omgeving. Je zit niet echt lekker in je vel, je hebt misschien wel lichamelijke klachten. Op het gebied van seksualiteit ben je ook niet meer de oude. Je voelt dat je uit balans bent en dat je soms tijd voor jezelf nodig hebt om de veranderingen een plekje te geven.

Wil jij de sprankeling en vreugde weer toelaten in je leven?Ik wil naast jou staan om jezelf weer terug te vinden.


Zodat je terug kan keren naar wie je in oorsprong was. Zodat je alle opgeslagen schuld en schaamte, vastgezet in gedachten en emoties, in de ogen kijkt en omkeert.

Hierdoor kun jij jezelf weer herontdekken en ontmoeten. De sprankeling en vreugde weer toelaten in je leven. En van daaruit je eigen route bepalen, uitstippelen en gaan doen wat je altijd al had willen doen.


Heel veel vrouwen in de overgang maken dit proces mee.

Daarom heb ik een traject van heling voor vrouwen rond de overgang opgezet.

In dit traject gaan we met thema’s aan het werk rondom alle aspecten van jouw vrouwelijkheid.

Je ontdekt dat de overgang, deze transitie, jou opnieuw de kans geeft om onverwerkte zaken weer op te pakken, te doorvoelen, het om te keren of helemaal los te laten.

vrouwen helingstraject-3.jpg.png


Onbegrensde vrouwelijke kracht


  • Het is de oneindige, onbegrensde vrouwelijke kracht waar je weer naar terugkeert, de vrouwelijke yin energie. Maar niet zonder de yang energie waarin je leert om te focussen zodat je niet verzandt in de veelheid van mogelijkheden die je hebt.
  • Bij mij zul je het gevoel krijgen dat alles bespreekbaar is, dat alles er mag zijn. En dat jij er mag zijn.
  • Je wordt niet in een keurslijf gestopt. Wel word je uitgenodigd het proces aan te gaan waar je voorheen voor weg liep.

Voel je welkom om contact op te nemen, zodat we samen vrijblijvend een intake doorlopen.

Dit is heel spannend, en dat mag ook. Vind de moed in jezelf om met mij nog verder in het diepte van het onbewuste te mogen afdalen.


Werkwijze helingstraject voor vrouwen

  • We beginnen met een gratis intake. Met het thema dat jij inbrengt, gaan we aan het werk. Naar aanleiding daarvan beslis jij of je deze transformatie aan wilt gaan.
  • Dan maken we een traject dat specifiek voor jouw diepste hulpvraag een antwoord is. Natuurlijk kan daar altijd vanaf geweken worden, omdat jij op dat moment iets anders nodig hebt.
  • Je loopt je eigen unieke traject. Onderweg wordt duidelijk wat jij nodig hebt, en wat ik daar voor in zet. Bij iedere vrouw gaat het anders, geen enkel traject is hetzelfde. Zo mag iedereen een unieke eigen weg gaan.
  • Ik laat je kennismaken met verschillende massages, gericht op het beter leren voelen zodat je leert herkennen en ervaren wat er intern gebeurt.
  • Ik maak gebruik van mentaal onderzoek, meditaties, ademhalingstechnieken en zet mijn kennis vanuit de medianenleer en de vijf elementen in.
  •  Misschien denk je dat jij de enige bent die hiermee te maken heeft. Je gaat ontdekken dat er veel vrouwen zijn die over dezelfde vraagstukken piekeren. Tussen de sessies door geef ik je opdrachten mee. Je ontdekt welke onderliggende problemen zorgen voor de klachten die je nu hebt.  

"Als een vrouw in haar kracht is, zonder schaamte met diepe eerbied voor wie zij is, rust ze in haar bekken." (Jacqueline)

Wil jij deze sprankeling en vreugde weer in je leven terug vinden? 

In het vrouwen helingstraject ondersteun ik je om in 12 sessies weer helemaal in contact te komen met je innerlijke kracht. 

Totale duur:  ongeveer 6 maanden

Totaal aantal sessies: 8 sessies (2 per maand)

Per sessie € 85,00


Ik ben via mijn beroepsverzekering "het CAT" aangesloten bij diverse zorgverzekeraars. Heb je een aanvullende zorgverzekering? Vraag dan bij je zorgverzekeraar na of je een gedeelte of 100% vergoed kan krijgen. 

>