Massage voor vrouwen met overgangsklachten

Laagdrempelige kennismakingsbehandeling


De Aroma Touch massage


Aroma Touch massage kenmerkt zich door de drukpunttechniek. Het is een lichte massage, speciaal gericht op het tot rust brengen van je zenuwstelsel en het verlagen van stress en overgangsklachten.


Voor vrouwen die te kampen hebben met overgangsklachten is dit een fijne, zachte massage. De massage geef ik op de ontblote rug. Ook neem ik de reflexzones van je oren en voeten mee in twee fasen gedurende de behandeling. Je ontspant je lichaam & geest helemaal en alle stress valt van je af.Welke oliën gebruik ik? 


Tijdens de Aroma Touch massage werk ik met 100% natuurlijke oliën van doTERRA. 100% natuurlijk betekent dat er niets anders dan de plant aan de olie is toegevoegd. 

De planten waarvan de oliën worden gemaakt groeien in hun natuurlijke omgeving en worden met veel respect voor de aarde en de lokale boeren in de hele wereld geteeld. De oliën zijn 50 tot 70 keer sterker dan kruiden. 

Deze natuurlijke oliën zijn meer dan alleen biologisch. De moleculaire bestanddelen zijn optimaal, waardoor de oliën therapeutisch zijn. De oliën dringen diep in de cel door. 

Bij een aroma Touch massage gebruik ik achtereenvolgens 8 oliën, die heerlijk zijn om mee te masseren.

De optimale samenstelling van deze oliën zorgt ervoor dat je je lekker in je vel voelt en het verbeterd je gezondheid.


Dwerking van de verschillende oliën 


Balance 

Lavendel

Melaleuca

On Garde

Aroma Touch

Deep Bleu

Wilde Orange

Pepermint


Hoe verloopt de Aromatherapie? 


Start & behandeling

Na binnenkomst stel ik me natuurlijk even voor. Daarna leg ik je uit hoe de Aroma Touche massage werkt. Ik vraag je of er klachten zijn, of er medicatie gebruikt wordt, hoe je er op dat moment bij zit en wat je belangrijk vindt met mij te delen. Dan houd ik hiermee rekening tijdens de behandeling.

Dan mag jij je bovenlichaam ontbloten, want de massage wordt gegeven over je rug, nek en hoofd. Als je het niet prettig vindt je bh uit te doen, is dat oké. Wel zal ik de bh openen zo gauw je op de massagetafel hebt plaats genomen en deze weer sluiten voordat je de tafel afstapt. Je ligt op je buik en de delen van je lichaam die niet worden gemasseerd, dek ik toe met een deken. We kunnen ook een elektrische deken gebruiken als je dat graag wilt. Het gaat erom dat jij zo ontspannen mogelijk op de bank ligt om de massage te ontvangen. We kunnen muziek opzetten waar jij van ontspant, maar dat hoeft niet. Stilte kan ook prettig zijn. Geniet van de heerlijke geuren van de oliën en laat je meevoeren door de behandeling.

Afsluiting

In twee fasen neem ik de reflexzones van de oren en de voeten mee (drukpunttechniek) en masseer ik deze. Daarna keer ik nog één keer terug naar de rug om de behandeling af te sluiten. Ik verlaat voor 5 minuten de ruimte waardoor je na kunt voelen. Als ik weer in de ruimte ben, kun je rustig van de bank af komen en je weer aankleden. Ik bied je een kopje thee of een glaasje water aan. Dit om je gelegenheid te geven wakker te worden en helder de deur uit te stappen.

Goed om te weten

- Een comfortabele broek dragen is gewenst. Je mag deze ook uittrekken.

- De massage gaat ook over het hoofd. Houdt er rekening mee dat de haren verward raken en in contact met olie komen. De olie is er gemakkelijk uit te wassen.

- De massage duurt 60 minuten

- Als het een kennismakingsbehandeling is, betaal je alleen de kosten (€ 40, -). Ben je al vaker geweest, betaal je het reguliere tarief. Afrekenen kan contant, via factuur of mobiel (tikkie).

Uren tot dagen na de behandeling

Na de behandeling merk je goed wat het ontgiften met je lichaam gedaan heeft. De afvalstoffen zijn losgekomen en verlaten het lichaam. Je ziet dit bijvoorbeeld aan je urine, die wat donkerder is de eerste dagen. Je gevoelens veranderen ook, je staat weer lichter en blijer in het leven. Stress en overgangsklachten verminderen. 

Je kunt altijd contact opnemen. Heb je na de behandeling nog vragen? Blijf hier dan niet alleen mee zitten, maar neem contact met mij op. Dan kijken we er samen naar.

Hoe zou jij het vinden als iemand je liefdevol masseert? Met je meedenkt over een oplossing voor je klachten?

Ik geef je een fijne massage met heerlijke oliën. Kies een moment voor jezelf. Geeft je hart de ruimte om zich te openen. En ontdek of je mijn aanpak prettig vindt. Tegen kostprijs, slechts €40,-

>